20 Δεκ 2013

Πολλοί οι...''μνηστήρες'' στον Δήμο Εμμ.Παπά

Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που έφερε ο ''Καλλικράτης'' αλλά και τα δυσοίωνα μηνύματα λόγω των επικείμενων περικοπών στους δήμους,έντονο είναι το ενδιαφέρον στον Δήμο Εμμ. Παππά από τους εν δυνάμει υποψήφιους δημάρχους.
Την πρόθεσή τους να αναλάβουν την διοίκηση του δήμου εξέφρασαν δημόσια οι κύριοι Ευάγγελος Καλαθάς (νυν δήμαρχος) και Δαυίδ Σωτηρόπουλος.
Παράλληλα όμως, έντονο είναι το παρασκήνιο που θέλει 3 ακόμη να επιθυμούν να πάρουν στα χέρια τους το ''τιμόνι'' του δήμου....
Οι δύο εκ των τριών διετέλεσαν στο παρελθόν δήμαρχοι του Καποδιστριακού δήμου Εμμ. Παππά και ο τρίτος φέρεται να είναι διευθυντικό στέλεχος τράπεζας σε υποκατάστημα των Σερρών.
Το παρόν ήρθε να δώσει  επίσης και η '' Εναλλακτική Κίνηση δημοτών του Δήμου Εμμανουήλ Παππά '' που ήδη έχει κάνει την παρουσίασή της στις 18 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα ''ΟΡΦΕΑΣ'' του Ν.Σκοπού.
Στο μεταξύ σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η εκπροσώπηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Να σημειωθεί πως καμία από τις παραπάνω ''κινήσεις'' δεν θεωρείται βέβαιο πως θα συμμετέχει στις εκλογές του 2014 μιας και ο πόλεμος για την πολυπόθητη καρέκλα μεταξύ των ''μνηστήρων'' και πολύ περισσότερο η απαξίωση προς τα πολιτικά πρόσωπα και τα οικονομικά προβλήματα των νοικοκυριών φαίνεται να προβληματίζουν όλους τους εμπλεκόμενους μιάς και τα μηνύματα της κοινωνίας λένε πως θέλουν έναν ''άφθαρτο'' μέν αλλά αρκετά έμπειρο στα αυτοδιοικητικά δε.

18 σχόλια:

  1. λες λες λες λαγό δεν εμφανίζεις έμπειρο λες και άφθαρτο λες
    και στην ουσία τίποτα δεν λες μη φωβάσε δώσε στον λαό τις επιθυμίες σου πες αυτό που θα σε βόλευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΒΙΔ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΔΙΗΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν νομίζω να μιλάς σοβαρά φίλε. Αν θες το αναλύουμε κιόλας.

      Διαγραφή
  3. Αλέξανδρε τελικά εσύ δεν μας λες με ποιον θα κατέβεις γιατί ο μέντορα σου με βάση τα λεγόμενα του δεν θα κατέβει στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και η επιλογη της ''μη εμπλοκής'' στις εκλογες.
      Αλλωστε αφου με...''ξερεις'' τόσο καλά δέ μπορεί να μή διάβασες την άποψή μου...Στον παρακάτω συνδεσμο θα λύσεις την απορία σου.
      https://www.facebook.com/notes/%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF/551786658220661

      Διαγραφή
    2. μη με βάζεις δύσκολα δεν τα καταφέρνω με συνδέσμους και τέτοια τσαλούμια, και κρίμα ένα τέτοιο στέλεχος να μείνει έξω από τα δρώμενα του τόπου, αλλά ξέχασα θα κάνεις πολιτική μέσο φεισμπούκ και μπλόκ

      Διαγραφή
    3. Α να γειά σου! Τωρα λοιπόν που αρχίσαμε και επίσημα το δούλεμα σου λεω το εξής: Θα κατέβω για βουλευτής με τους Έλληνες Οικολόγους με πρόεδρο τον Δημοσθένη Βεργή και την προεκλογική μου εκστρατεία θα την κανω απο το Facebook και το blog λογω οικονομικης στενότητας.


      Διαγραφή
    4. είμαι μαζί σου θα σε παρακολουθώ πάντα μέσο φέισμπουκ και μπλοκ

      Διαγραφή
    5. θα τα ανεχτείς όλα μπλοκ ήθελες

      Διαγραφή
    6. Οπως θα κατάλαβες εγω εγκρινω τα σχόλια που δημοσιευονται εδω μεσα...αρα και τα δικα σου.
      Αρα...ανέχομαι...και πολλα περισσοτερα απ οσα νομιζεις.
      Ομως όχι όλα. ;)

      Διαγραφή
    7. πολύ σωστός, άλλωστε αν δεν δημοσιεύεις σχόλια, στο τέλος θα μείνεις μόνος εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΗΣΤΕΥΩ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα μείνω στο άφθαρτος... πες μας ρε φίλε από που έπαιρνε όλη την χαρτική ύλη ο πρώην δήμος Στρυμόνα όταν ήταν αντιδήμαρχος ο άφθαρτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΚΑΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΩΡΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΕ 50 - 100 ΕΒΡΩ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΚΙ ΗΛΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΩΣ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. σωστές απόψεις, αντιδήμαρχος να προμηθεύει χαρτική ύλη τον δήμο που υπηρετεί. Όσο για τα ποσά μην μιλάς αν δεν ξέρεις, κανε καμιά ερώτηση και μετά τα λέμε.
      Και σε παρακαλώ μην βάζεις οικογένειες και προσωπικά σε πολιτικές αντιπαραθέσεις.

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΛΥΠΗ ΤΟΥ BLOGGER ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΟΛΙΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχει ψυχή αυτός, δεν τον βλέπεις μια ζωή αγέλαστος.

      Διαγραφή
  7. και τα μηνύματα της κοινωνίας λένε πως θέλουν έναν ''άφθαρτο'' μέν αλλά αρκετά έμπειρο στα αυτοδιοικητικά δε.

    ασε την κοινωνία στην άκρη και μη την προκαλείς συνέχεια και πες μας γι αυτούς που ανάφερες στην δημοσίευση με ποσοστά τις 100% περι αφθάρτου και έμπειρου σε προκαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.