10 Δεκ 2013

5x5 Νεοχωρίου-Αλλο ένα εγκαταλελειμμένο έργο

Άλλο ένα εγκαταλελλειμμένο έργο...ένα έργο μάλλον περιττό για την δημοτική αρχή του δήμου Εμμ.Παπά...ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Δήμου Στρυμόνα που κόστισε πάνω από 100.000€ με τους πόρους χρηματοδότησης να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το πρόγραμμα ''Ελλάδα 2004''

Ένας πολυχώρος που με λίγη θέληση θα μπορούσε να γίνει ένας μικρός παράδεισος για παιδιά και γονείς...

Οι γονείς να απολάμβαναν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους κάτω από την σκιά των πλατανιών καθήμενοι στα ξύλινα τραπεζοκαθίσματα ενώ τα παιδιά θα παίζουν ανέμελα στο γήπεδο 5x5 ή στην παιδική χαρά που βρίσκεται στον ''περιφραγμένο'' προαύλιο χώρο του γηπέδου 5x5 .



Φυσικά όλα αυτά όπως προείπα...ΘΑ μπορούσαν να γίνουν πράξη εάν ο συγκεκριμένος χώρος δεν παρουσίαζε την εικόνα που θα δείτε στις παρακάτω φώτο.








Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι να βλέπεις πανέμορφες βρύσες να ''δεσπόζουν'' στις εισόδους ή εξόδους του ΚΑΘΕ δημοτικού ή τοπικού διαμερίσματος αυτού του δήμου σαν την παρακάτω...
και στον συγκεκριμένο χώρο η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παροχή νερού που έχουν οι γονείς και τα παιδιά είναι η παρακάτω που για να πιει κάποιος νερό θα πρέπει να έχει θητεύσει στις ειδικές δυνάμεις αφού ο μόνος τρόπος είναι το έρπινγκ...




Τώρα φυσικά...αν ζητούσαμε να γίνει και ένα αναψυκτήριο (όπως ήταν ο σχεδιασμός του Τοπικού Συμβουλίου 2007-2010 του οποίου είχα την τιμή να είμαι και μέλος) θα γινόμασταν πολύ γκρινιάρηδες???
(Ο σχεδιασμός ήταν να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο) 
Φυσικά και δέν θα γινόμασταν...αφού σε άλλο τοπικό διαμέρισμα (Ψυχικό) έχει ήδη προγραμματιστεί να γίνει αναψυκτήριο (και πολύ καλό θα είναι να γίνει) ενώ λείπουν όλα αυτά που ήδη υπάρχουν στο Νεοχώρι.
Προτεραιότητες? Άγνοια? Έλλειψη σχεδιασμού? Τιμωρία? Εξόφληση προεκλογικών υποσχέσεων...ή προεκλογικά τερτίπια εν όψη εκλογών 2014?
Τα συμπεράσματα δικά σας.





ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (δημότης Εμμ.Παπά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.