18 Δεκ 2013

Φανταστικές ιστορίες


                                                                                                                             
                    Φανταστικές ιστορίες

Τα αεροπλάνα που ΘΑ πέφτανε ,οι πλαστές πινακίδες του Λιάπη και αλλες ιστορίες για...Ελληνες!!

Και αν δεν είναι ετσι?

Χθές ,στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήταν το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και η ...ατυχία  μας.(Επέστρεψε)
Χθές πάλι ,στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ στο
extra
3 , ο πρώην αρχιλογιστής εφοπ λιστικής οικογένειας έδειξε, μέσω διαφόρων  εγγράφων την ομπρέλα προστασίας των ευυπόληπτων  απατεώνων που υπάρχει  στα ανώτερα '' στρώματα'' της Ελληνικής κοινωνίας .

Απο τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στην ...τυφλή Ελληνική δικαιοσύνη (Αρειο Πάγο) ,στο ΣΔΟΕ και αλλού.

Μερικά συμπεράσματα που έβγαιναν αβίαστα στο τέλος της εκπομπής ήταν: την  Μπουρμπούλια,(την θυμάσε ...?)άδικα την ''κάτσανε''τόσα χρόνια στην στενή ,αφού προχθές οι ...δίκαιοι της ...δικαιοσύνης,έκριναν οτι οι 42 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του χρηματηστηρίου είναι ...αθώοι!Η Μπουρμπούλια κατηγορήθηκε σ αυτήν ακριβώς την υπόθεση για ...μεροληψία διότι απο τότε έκρινε οτι δεν υπάρχει σκάνδαλο!!Την δικαιώσαν 14 χρόνια μετά .
Να δεις Ελληνα οτι θα κληθείς να την αποζημιώσεις  για τα 12 χρόνια που έζησε σε ....περιορισμένο χώρο!
Ο Αντώνης Μπέζας, νυν υφυπουργός υγείας και υφυπουργός οικονομικών(2008) επι κυβέρνησης της Νεας Δημοκρατίας  κάλυψε  προσωρινά την φοροδιαφυγή της οικογένειας και εστειλε στα αζήτητα την καταγγελία .Την καταγγελία της οποίας αρχικός παραλήπτης ηταν ο υπουργός οικονομικών επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς.
Ο Βενιζέλος ,πήρε την σκυτάλη με την σειρά του  στο υπουργείο και φρόντισε ,οπως και οι προκάτοχοι του στο υπουργείο   να ...διευκολύνει την καταγγελομένη για φοροδιαφυγή οικ. Γουλανδρή.
Η ...διευκόλυνση όμως ,ειναι λίγη για το ...εκτόπισμα ενός Βενιζέλου .Ετσι επι των ημερών της θητείας του στο υπουργείο, το , απο το 2001 πρόβλημα,  βρίσκει ....επιτέλους την  λύση του ! Με διάφορα λογιστικά  τεχνάσματα και μέσω ενος επανελεγχου που έγινε απο το ΣΔΟΕ σε εταιρίες συμφερόντων της οικ. Γουλανδρή .Η διαπιστωμένη φοροδιαφυγή μονο για το ετος 2000, υψους 400 εκατομμυρίων δρχ. ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ...ακυρώθηκε  και επιβλήκε  πρόστιμο ...880 ευρω!!


 Στην τελική ,ισως δικαιώνεται και η ''Χρυσή Αυγή'' διότι μεσα απο τις καταγγελίες του ...αρχιλογιστή,εύκολα συμπεραίνει κανείς οτι οι σχέσεις του υπουργείου οικονομικών με το ΣΔΟΕ  και  του υπουργείου Δικαιοσύνης με τον Αρειο Πάγο ,δεν διαφέρουν και πολύ απο τις σχέσεις μιας ....εγκληματικής οργάνωσης !!
Ελλάδα 2013.
@Εσυ ''ευγενικέ''  Ελληνα ,σσσ... και πλήρωνε .Λεφτά δεν εχεις???
@ Κάτι ακούστηκε σήμερα  και για τον  υπουργό Μηταράκη .Εσυ ομως ,φαε στην μαπα το αεροπλάνο  και τις πινακίδες του Λιάπη.



Επισκέπτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.