26 Δεκ 2013

Η μεγάλη των μαθηματικών σχολή... (βίντεο-φωτό)




Δέν πάει καιρός που το νέο δημαρχείο Εμμανουήλ Παπά είχε γίνει το κεντρικό θέμα σε δημοτικό συμβούλιο,τηλεοράσεις και....''καφενεία''...

Τότε οι διοικούντες του δήμου κουνώντας μας το δάχτυλο μας έλεγαν πως το νέο δημαρχείο θα στοιχίσει από το ταμείο του δήμου 386.778,55 € και ούτε cent παραπάνω.
Γιά να δούμε όμως....είναι έτσι???






Και υπ όψιν...το νέο δημαρχείο ακόμη δέν έχει τελειώσει παρότι τα συνεργεία του δήμου δουλεύουν ασταμάτητα εκεί...(ας μήν συνυπολογίσουμε το κόστος εργασιών τους)

4 σχόλια:

  1. Σεβαστά τα μαθηματικά σου. Δημαρχέιο της προκοπής όμως χρειαζόμαστε "χτες" ουτε καν σήμερα. Όλοι θέλουμε διαφάνεια αλλά και έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν είπα ποτέ οτι δεν θέλω νέο δημαρχείο και πολύ περισσότερο ενα πραγματικά όμορφο και επιβλητικότατο σάν αυτό που πρόκειται να γίνει και θα είναι συγκεντρωμένες όλες πι υπηρεσίες σε ενα κτίριο προς όφελος του δημότη.
      Είπα,λέω και θα λέω πως δέν είμαι σύμφωνος με τους πόρους απ´ όπου χρηματοδοτείται το συγκεκριμένο κτίριο αλλα και κάθε άλλο παρόμοιου μεγέθους και κόστους ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης της χώρας και πολύ περισσότερο τωρα που τα ταμεία του δήμου ειναι άδεια όπως ακούμε απο τα χείλη του δημάρχου πράγμα που εγώ ΔΕΝ το πιστεύω.(αν ήταν άδεια δε θα κάναμε τέτοιου είδους "σπατάλες").
      Στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια κτίρια αλλα και πολύ καλυτερα ίσως απο ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ-ΘΗΣΕΑΣ-κτλ.).
      Ας εντάσσαμε λοιπόν το συγκεκριμένο (πανέμορφο ξαναλέω) κτίριο σε κάποιο απο τα προγράμματα που ήδη τρέχουν και τα κάναμε πλατείες ή ας περιμέναμε κάποιο άλλο στο μέλλον π.χ το επόμενο ΕΣΠΑ που απ´ ότι ακούγεται δεν θα αργήσει και πολύ.
      Εώς τότε ας κάναμε όλοι μας υπομονή αν θελουμε να μη βλέπουμε όλα τα άλλα έργα να ρημάζουν λόγω...έλλειψης χρημάτων.
      Τώρα όσον αφορά τα..."μαθηματικά" μου,ο μόνος λόγος που έκανα αναφορά στις ΕΠΙΠΛΕΟΝ πιστώσεις είναι για τα προαναγγελθεντα των αρμόδιων που έλεγαν πως το νέο δημαρχείο ΔΕΝ θα ξεπεράσει τα 386.000 € κουνώντας μας μάλιστα το δάχτυλο.
      Για να τελειώνω ξαναλέω: Εφόσον πήραν την απόφαση να κάνουν το δημαρχείο με αυτόν το τροπο ΚΑΛΩΣ και απασχολούν το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου διότι σε διαφορετική περίπτωση το κόστος θα ξεπερνούσε κατα πολυ τα 386.000 αλλα σε κάθε περίπτωση πρεπει να τα συνυπολογίσουμε σαν έξοδα.

      Διαγραφή
  2. <>
    και ποιος είσαι συ βρε loser που νόμιζες ότι κουνούσαν σε σένα το δάχτυλο, το παίζεις και αντιποίτευση τρομάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατεβα εσυ στις εκλογες, βγες δημαρχος και να σε δουμε τι θα κανεις...Προτασεις απο τον Η/Υ ξερει να δωσει ο καθενας...Αντε Αλεξανδρε κατεβα στις εκλογες να σε δουμε τι ψηφους θα μαζεψεις....τι φοβασαι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.