9 Δεκ 2014

Δεν Είδα, Δεν Άκουσα για την αίθουσα του Π.Σ. Δαφνουδίου.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. δείχνει τη Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος πετάει το μπαλάκι στο Τοπικό Συμβούλιο. Τελικά γιατί δεν δίνεται η αίθουσα στον Σύλλογο???

Σύμφωνα με την κ. Κουτσιτζή έχει κατατεθεί αίτηση από τον Ιούνιο του 2014. Ωστόσο
για διάφορους λόγους αλλά και γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια απόφαση 2,5 μήνες πριν παραδώσει την εξουσία άφησε το θέμα στη νέα δημοτική αρχή. 
Η κ. Κουτσιτζή επεσήμανε πως ενώ αρχικά δόθηκε προς χρήση η αίθουσα του κλειστού Νηπιαγωγείου στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαστεφάνου την επισκέφθηκε και της ανακοίνωσε πως το Τοπικό Συμβούλιο και η παράταξη του δεν θα δώσουν την αίθουσα στο Σύλλογο για οικονομικούς λόγους, τη στιγμή που ήδη έχουν γίνει αρκετές εκδηλώσεις και έχουν δρομολογηθεί και άλλες για το μέλλον. Σημείωσε επίσης πως μόνο μια μερίδα ανθρώπων δεν θέλει να δοθεί η αίθουσα και γνωρίζουν ποιοι είναι και όχι όλο το χωριό, όπως της δήλωσε ο κ. Παπαστεφάνου.
Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. δήλωσε πως δεν είναι αρμοδιότητα του Τοπικού Συμβουλίου και παρέπεμψε στο δημοτικό συμβούλιο.
Όταν το λόγο πήρε ο κ. Παπαστεφάνου, σημείωσε πως το μόνο εύκολο είναι να δίνει στον καθένα αυτό που θέλει. Από τη στιγμή που δεν έχει θετική γνωμοδότηση από το Τοπικό Συμβούλιο, δεν μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση και να καπελώσει ένα Τοπικό Συμβούλιο από μόνος του.
Από τη μεριά του ο κ. Σωτηρόπουλος δήλωσε πως ένα τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να έχει φτάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά να είχε άμεσα λυθεί. 
Ωστόσο, επεσήμανε πως ο Πρόεδρος της Τ.Κ. δέχεται πιέσεις για να μη δοθεί η αίθουσα στον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Είναι, λοιπόν, τόσο δύσκολο να βρεθεί μια λύση στο θέμα του Συλλόγου???
Όταν ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο και μάλιστα δημόσια και δεν παίρνει κάποιος μια σαφή θέση, τότε μπαίνουν στο μυαλό του καθενός διάφορα για το τι κρύβεται πίσω από αυτή την άρνηση.


Η Δημοτική Αρχή οφείλει να φέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να δώσει μια λύση ΑΜΕΣΑ. Γιατί είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ μας να στηρίζουμε τον Πολιτισμό.
Πολιτικά παιχνίδια δεν έχουν θέση στους Συλλόγους και κανείς δεν πρέπει να παίζει στις πλάτες αυτών που τον υπηρετούν.

 Ακούει κανείς στο Δήμο(?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.