3 Δεκ 2014

Δήμαρχε...ΠΑΛΙ "Καρφώνεις" σημερινούς & παλιούς Συνεργάτες σου.

Αντιπολίτευση στην τότε Διοίκηση που συμμετείχε & Μπηχτές που αφορούν σημερινούς του συνεργάτες.


Πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς σκέφτεται ο Δήμαρχος όταν κάνει αντιπολίτευση (για ακόμα μια φορά στο Δ.Σ. της 1ης Δεκεμβρίου) στην προηγούμενη Διοίκηση του κ. Καλαθά. Επαναλαμβανόμαστε αλλά θα το πούμε ξανά....
"Η καθαρή συνείδηση είναι συνήθως σημάδι Κακής Μνήμης".

Είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος που ήταν συνοδοιπόρος του κ. Καλαθά και συνηγορούσε σε ΟΛΕΣ τις πολιτικές του αποφάσεις και θέσεις να έχει το δικαίωμα να κάνει αντιπολίτευση στους πρώην συνεργάτες-συναδέλφους του για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης (?) 
Είναι δυνατόν να λέτε εσείς(!) πως δεν θα ζητήσετε (άκουσον άκουσον) ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (για το θέμα της Κοινωφελής) απευθυνόμενος στον κ. Μπάλτσιο, αλλά ο λαός θα αποφασίσει με την ψήφο του (?) 
Δηλαδή για να καταλάβουμε....Αν ζητούσατε να διερευνηθούν τυχόν Ποινικές Ευθύνες, θα βγάζατε τον εαυτό σας απ'την απέξω (?)
Πολύ ωραία λογική κύριε Δήμαρχε.
Για την σημερινή κατάσταση της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου μας είστε και εσείς υπεύθυνος, καθώς και ολόκληρη η τότε Διοίκηση και ΑΝ νομίζεται ότι υπάρχουν τυχόν ποινικές ευθύνες, κινηθείτε αναλόγως. Τι φοβάστε(!)
Μην μας περνάτε για ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη...Εκτίθεστε και εσείς ο ίδιος με αυτά που λέτε.

Να σας θυμίσουμε και κάτι άλλο....


Σημερινοί σας συνεργάτες όπως οι κύριοι: Παπαστεφάνου, Στόικος, Ζάγκας, Τσούκαλος (?), είχαν εκλεγεί το 2010 με το συνδυασμό του κ. Κετσετζή. Αντιπολίτευση δηλαδή στη διοίκηση που συμμετείχατε. (Γενικότερα η πλειοψηφία του συνδυασμού σας αποτελείται από άτομα που ήταν υποψήφιοι με τον κ. Κετσετζή)

Προσέξτε λοιπόν όταν μιλάτε για Κορώνες με Κενό Περιεχόμενο που ακούγονταν και Αποφυγή Λαϊκισμού που διακατείχε το δημοτικό συμβούλιο άλλες εποχές, δηλαδή όταν οι παραπάνω κύριοι ήταν αντιπολίτευση και διαφωνούσαν με το ύψος της αποζημίωσης του Προέδρου ΚΑΚΠΟ και σεις ήσασταν συμπολίτευση. Εσείς θέλατε 1.000€ (το όριο) και η αντιπολίτευση κάποιο χαμηλότερο ποσό ανταποκρινόμενο στα δύσκολα οικονομικά χρόνια που διανύουμε. 

Πάλι καλά που βρέθηκε και κάποιος από τους τότε Λαϊκιστές με τις Κορώνες κενού περιεχομένου, να πάρει το λόγο και να στηρίξει τις τότε απόψεις του (στις οποίες παραμένει πιστός, όχι σαν μερικούς) επισημαίνοντας ξανά τις ενστάσεις του ως προς το συγκεκριμένο θέμα.

Ελπίζουμε να καταλάβετε σύντομα τι ακριβώς είναι αυτά που λέτε και να επικεντρωθείτε στα ζητήματα του Δήμου μας Σήμερα....

Το παρελθόν αφήστε το γιατί δεν συμφέρει να το ψαχουλεύουμε και πολύ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.