21 Φεβ 2014

Υποψήφιος δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά ο...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''Σερραϊκόν Θάρρος'' και του δημοσιογράφου Δημήτρη Νάτσιου...
Στον Δήμο Εμμ. Παπά
Την απόφαση να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Εμμανουήλ Παπά έλαβε ο πρώην δήμαρχος του ομώνυμου «Καποδιστριακού» δήμου Ευάγγελος Δεδούσης.
Έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί με στενούς συνεργάτες του για τη συγκρότηση του συνδυασμού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του έχει τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Βασίλη Κετσετζή.

Πηγή:  http://www.sertharros.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B5%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82/

5 σχόλια:

  1. Όλα τα γκάλοπ (εδώ, στους "Δοβήτες", κλπ) δείχνουν Δεδούση...είναι ξεκάθαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε μπρε Δαυίδ..ολνοι για σένα δλεβνα!! δυο νταρνάκες κι εσυ μονος πε κατ α τις τσακισεις τα κόκαλα!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνάτε ρεεεεεεε,,ο γκουμας,πετρου και ολο το ΠΑΣΟΚ & ΣΙΑ Ο.Ε θα στηρίξουν δαυιδ. Εδω θα ειμαστε και θα το δουμε. Δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να πανε με το παλιο ΠΑΣΟΚ για να εκδικηθουνε τον καλαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην δεχτεί ο Δαυίδ να "συμπλευσει" με οτιδήποτε παλιο και φθαρμενο.Μονο νεοι στην πρωτη γραμμή και κυρίως αφθαρτοι.

      Διαγραφή
  4. Α ρε καλαθα για σενα δουλευουν ολοι παλι την δευτερη κυριακη δημαρχος θα εισαι .Οσο για αυτους που θελουν τον Ευαγγελο Δεδουση δεν ξερουν τι ανθρωπος ειναι για τον κατω δημο μηλαω σας ευχομαι να μην το μαθετε ποτε....Εμεις παντος Βαγγελη σε ξερουμε και δεν ξεχναμε σαν μερικους μερικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.