13 Φεβ 2014

Προεκλογικά σενάρια (μέρος 3ο) Δύο Βίντεο

Δύο βίντεο
Βίντεο πρώτο:

Βίντεο Δευτερο:


22 σχόλια:

  1. Μόνο που είπε ο Κετσετζής "Το σκέφτομαι" και κάποιοι άρχισαν να μπερδεύουν τα λόγια τους (απόδειξη το βίντεο) ...Ώρε, γλέντια! Έτσι, να σφίγγουν οι κωλοι!
    "Γλυκά πονούσε το μαχαίρι"...αφιερωμένο εξαιρετικά!
    http://www.youtube.com/watch?v=RN8b1Xjz5UQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνετε στο καινούριο δημαρχείο δήμαρχος θα είναι ο Δαυίδ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη και το δημαρχειο θα "αυτοκατεδαφιζοταν"

      Διαγραφή
    2. Σιγα μη σκισει κανενα καλσον ο Δαυιδ

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΕΝΤΑΓΗΝ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. αρε Βασίλη σαν τον Γκαρσία κατάντησες ψάχνεις ακόμα ομάδα να παίξεις μπάλα ....θα βάλουμε και πανό

      ΝΟ BILLYS
      NO PARTY

      Διαγραφή
  3. Ρε Αλεκο ο δικος σου ποσο εξυπνος ειναι που καθεται κ πιστευει το γκαλοπακι σου κ με 70 ψευτοψηφακια πηρε τα πανω του κ αρχισε παλι να λιγουρευεται τα δημαρχιλικια;;;;;;;;;20 χρονια εξουσια χορτασε;;;θελει κι αλλο;;πριν 3 χρονια ο κοσμος του ειπε πως δεν τον γουσταρει πια,τι δεν καταλαβαινει δηλαδη;;;;;αμ ο αλλος ο δεδουσης;;;μετα απο ενα σωρο αδικιολογητες καταθεσεις κ εφοσον ο ιδιος ο κοσμος τον εδιωξε,συνεχιζει να ονειρευεται την εξουσια...ρεεεε μαζευτειτε κ οι δυο....αραξτε σπιτακια σας ή μαλλον στις βιλαρες σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πες μας τι να ψηφισουμε ρε φωστηρα.

      Διαγραφή
    2. Εσενα Αλεκακο μου ( κ ασε τα ανωνυμα τωρα ,αφου ξεφτυλιστηκες που ξεφτυλιστηκες) κανονικα θα επρεπε να σου ειχε αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου....

      Διαγραφή
    3. Εσενα Αλεκακο ''μου'' ???
      ααααααα δε θελω φλερτ,,,,με κανεις και κοκκινιζω...

      Διαγραφή
    4. "20 χρονια εξουσια χορτασε;;;θελει κι αλλο;"
      Διάβασα αυτό και νόμισα ότι η αναφορά ήταν για τον Καλαθά..μετά είδα ότι είναι παπαγαλάκι του...Ωραία επιχειρήματα, ταιριάζουν γάντι στον τωρινό Δήμαρχο, συνέχισε να τον υπερασπίζεσε έτσι και τον έκαψες..γιατί αν από κάτι χορτάσαμε είναι ο τζάμπα μάγκας Δήμαρχος!

      Διαγραφή
    5. Ο τωρινος δημαρχος διατελει πρωτη φορα δημαρχος....υπηρξε κ σε αλλα ποστα,δεν κολλησε 20 χρονια σε ενα...κ μη μιλας εσυ για παπαγαλακια.τουλαχιστον εγω το κανω τζαμπα ενω εσυ επι χρημασι....

      Διαγραφή
    6. Το "20 χρόνια εξουσία, δεν χόρτασε;" τώρα έγινε "διατελεί πρώτη φορά Δήμαρχος"....χο,χο,χο, τα παπαγαλάκια σε πανικό..."Αντινομάρχης, Νομαρχιακός, Πρόεδρος" δεν είναι εξουσία, έτσι;..άμα πάει για βουλευτής(λέμε καμιά μ@λ@κί@ να περνά η ώρα) θα λες ότι το Δημαρχιλίκι δεν ήταν εξουσία...Καληνύχτα παπαγάλε, κάηκες!

      Διαγραφή
  4. Υπουλη επιθεση δεχτηκε πριν δυο ωρες το blog διαδικτυακο καφενειο απο οπαδους του ΠΑΜΕ και οπαδους του νικητοπουλου που απο 7 ψηφους στην ψηφοφορια ακτοξευτηκε στους 27!!!!!!!
    Ε ρε γελια!!!! Καντε εικονα τωρα τον Νικητοπουλο να παιρνει τηλεφωνο στα συντροφια του και να ριχνονται στην μαχη της ψηφοφοριας!!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε εσυ Αλέκο μη τον ξεσηκώνεις τον ανθρωπο τι γκάλοπ και μαλακίες έστειλες σε όλους μηνύματα για χοχόλια μας πέρασες ασε τον άνθρωπο να πάει στην δουλειά του και στην οικογένεια του όπως δήλωνε επανελημένα και που σε πες του ότι οι δηλώσεις είναι τζάμπα αλλά η υποψηφιότητα θέλει λεφτά και ο μπιλ δεν τα πετάει στον βρόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kalo traxano einai k aytos pou kathetai k se pisteyei....oust re den ton theloume...

      Διαγραφή
    2. Ενώ κάποιοι άλλοι κάναν οικονομίες τρια χρόνια, μηδέν έξοδα για κινητά, μηδέν έξοδα για βενζίνες, ναναι καλά η τζιπάρα του Δήμου, και για κατούρημα με αυτήν πηγαίνουν, πρέπει να μάζεψαν μπόλικα φράγκα για την προεκλογική εκστρατεία...Αλήθεια, τώρα που επισκέφτεται ο Ντήμαρχος τα χωριά για προεκλογικό ψάρεμα ξοδεύει κάνα φράγκο για βενζίνες ή τα φορτωνόμαστε εμείς; Το τζίπ πρέπει να παροπλιστεί μετά τις 3 το μεσημέρι και να κυκλοφορεί την μπέμπα, αλλά πού, τέτοιος λίγδας που είναι, τρία χρόνια την έβγαλε ζάχαρη, τζιάμπα όλα, από το Σχολαρχείο που συνεδριάζει το Δ.Σ. μέχρι την πλατεία του Παππά (150 μέτρα) με την τζιπάρα πάει για ουίσκι!

      Διαγραφή
    3. Vasili (giati einai sigouro pws eisai esy) perigrafeis ola osa ekanes esy 3 xronia..pswfas apo th zhlia sou twra giati an den eisai dhmarxos den eisai TIPOTA ...otan esy epairnes thn tzipara stis diakopes sou hsoun polu large eeeee;;;;....koita poios milaei gia ligda k tsigounia... twra se peiraksan ta 150 metra,mas exeis xrewsei ekatommyriaaaa xiliometra tosa xronia...

      Διαγραφή
    4. Αντε να συμφωνήσουμε σε κάτι..εγώ θα είμαι ο Βασίλης και εσύ ο Κώστας, εντάξει Κώστα; Είσαι σίγουρος ότι θες να μετρήσουμε τα ΤΖΙΑΜΠΑ χιλιόμετρα που έκανε η τζιπάρα(γκαζιά και κατοστάρικο) για προσωπικές υποθέσεις του Ντημάρχου και των υπολοίπων ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ συνοδών του;

      Διαγραφή
  6. Η ΖΩΗ ΠΑΤΙΝΙ! Τα παιδια χαιρονται ευκολα και βαριουνται γρηγορα.Την καινουργια μπαλα, το αγωνιστικο αυτοκινητακι, τον διαστημανθωπο που μιλαει.Χιλιαδες παιχνιδια ειχαν παρελασει απο το παιδικο δωματιο κερδιζοντας τον τιτλο του ( πιο αγαπημενου ). Για μια εβδομαδα το πολυ.Γιατι μετα κατεληγαν ξεχασμενα μεσα σε ενα μεγαλο διαφανες παιχνιδοκουτι-χωνευτηρι απο οπου ξαναβγαιναν σπανια και για λιγο.Το ειχα παρει αποφαση. Τιποτα δεν μπορει να ενθουσιασει πραγματικα τα σημερινα παιδια. Και υστερα ηρθε εκεινο το μεγαλο πακετο... Ηταν τυλιγμενο σε γαλαζοπορτοκαλι χαρτι και μονο το μεγεθος του εκανε τον μικρο να τρεξει να το ανοιξει με την ανυπομονη περιεργεια. Το κιτρινο πατινι που ξεπροβαλε μεσα απο το κουτι και πατουσε στιβαρα στις τρεις του ροδιτσες ηταν πειρασμος! Σαν ετοιμος απο καιρο, ο πιτσιρικας μου πατησε πανω στο σανιδι το ενα ποδαρακι του, επιασε το φωσφοριζε τιμονι χαμογελοντας ολοκληρος και εσπρωξε με το αλλο ποδαρακι του να τσουλησει. Εφυγε με τη μια! Ενταξη, δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη. Αλλα ο τροπος που μεσα σε λιγα λεπτα αρχισε να το χειριζεται, με εκανε να νιωσω πως ο επομενος Βαλεντινο Ροσι σερφαρει στον διαδρομο. Εκεινη την πρωτη μερα ηπιαμε βραδινο γαλα και πηγε στο κρεβατακι του με το πατινι. Μεσα στις επομενες μερες το (περπατητο) σερφαρισμα στο σπιτι εγινε πιο γρηγορο. Το Σαββατοκυριακο πηγαμε με το πατινι και στο παρκο. Μια εβδομαδα μετα, ο μπομπιρας πηρε πρωτοβουλια και φορεσε ενα κουβαδακι σαν κρανος γιατι (τρεχω μπαμπα, να μη χτυπησω)! Μεσα σε λιγες μερες ειχε αποκτησει καλυτερη ισορροπια, ειχε ανακαλυψει πως μπορει να συντονισει το σωμα του και εστριβε το πατινι με απιστευτη ευκολια και ταχυτητα χρησιμοποιωντας το βαρος και την κλιση του σωματος του, σαν να το εκανε απο παντα. Και οχι μονο δεν το ειχε βαρεθει, αλλα καθε μερα ηταν ολο και πιο ενθουσιασμενος. Τρεις μηνες μετα, συνεχιζει να ειναι το αγαπημενο του. Οχι ενα ακομα παιχνιδι που καταφερε να δωσει παραταση στη διαρκεια του ενθουσιασμου, αλλα μια νεα καθημερινη συνηθεια. Εμεις ειμαστε αυτος ο μπομπιρας, η ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μπορει και και θα ειναι εκει στις 18 του Μαι. ΤΣΙΟΛΙΑΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.