26 Φεβ 2014

ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Θωματίκου στο TVS,για μία ακόμη φορά εκτόξευσε τα βέλη του στον Πέτρο Αγγελίδη και σε όλους τους δημάρχους της ΕΣΑΝΣ.
Χαρακτήρισε...

την απόφαση των δημάρχων για τα σκουπίδια ''καταστροφική''  και πως μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του εκτιμά πως το κόστος θα φτάσει 200 ευρώ τον τόνο...
Επίσης μετά από αναφορά του δημοσιογράφου για προσέλκυση επενδυτών μέσω οργανωμένων βιοτεχνικών πάρκων...αναφέρθηκε και στο βιοτεχνικό πάρκο που βρίσκεται στα σύνορα του Δήμου Εμμανουήλ Παπά - Σερρών (1km έξω από το Νεοχώρι) χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες των υπευθύνων...καταστροφικές και εγκληματικές.


1 σχόλιο:

  1. "Τελειώνοντας (ο Δάιρετζης) είπε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι ακριβώς θα συμβεί. Ο ίδιος είπε ότι θα αφιερώσει την προεκλογική του εκστρατεία στην ενημέρωση των δημοτών του για το Εργοστάσιο των Σκουπιδιών.."

    Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά συμβαίνει το εξής καταπληκτικό:Ο ένας υποψήφιος(;) νυν Δήμαρχος είναι ο βασικός υπερασπιστής του εργοστασίου σκουπιδιών και οι άλλοι φιλόδοξοι υποψήφιοι είτε δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα(δήλωση Σωτηρόπουλου στο προτελευταίο Δ.Σ.) είτε κάνουν τον ψόφιο κοριό (Δεδούσης). Θέλουν δε θέλουν όμως θα πρέπει να πάρουν θέση γιατί δεν κρύβεται εύκολα κάτω από το χαλί ένα τέτοιο θέμα..κι εκεί να δούμε, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
    Ο Δάιρετζης πάντως θα τόχει πρώτο θέμα στην προεκλογική ατζέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.