14 Φεβ 2014

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 .Δήμος Εμ Παππά

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 .Δήμος Εμ Παππά

Γράφει το φάντασμα των αυτοδιοικητικών εκλογών .
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ο Β Καλαθάς ξεκίνησε πολύ νωρίς καταρτίζοντας το ψηφοδέλτιο του

.Η γαλάζια πλευρά αφου ταλανίστηκε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στην ευρεσή υποψηφιου κατέληξε στο όνομα του δημάρχου Στρυμόνα Β Κετσετζή .
Την πρώτη Κυριακή η αποχή άγγιξε το 40%.Νικητής  στον πρώτο γύρο με πολύ μικρή διαφορά( 14 σταυροί )  ο Β Κετσετζής ο συνδυασμός του οποίου πήρε 6568 σταυρούς έναντι 6554 του Β Καλαθά .Μάλιστα ο κ Κετσετζής επικράτησε και στον καποδιστριακό δήμο Ε Παππα με διαφορά 8 ψήφων 3869 έναντι 3861 του Β Καλαθά όσο και στον Καποδιστριακο δήμο Στρυμόνα με 6 ψήφους 2699 έναντι 2693 του Β Καλαθά .
Στον δευτερό γύρο οπως είναι γνωστό επικράτησε ο κ Καλαθάς με διαφορά 860 σταυρών 6735 έναντι 5877.
Τι έκρινε τις εκλογές την δευτερή Κυριακή ???
Η αποχή αφού ανήλθε στο 46% και κατα δευτερό οτι ο συνδυασμός Κετσετζή αποδείχθηκε οτι δεν ήταν συμπαγής .Πως να εξηγηθεί οτι ο κ Κετσετζής πήρε την δευτερή Κυριακή 700 σταυρούς λιγότερους σε σχέση με την πρώτη .Στο δήμο Ε Παππα κατέγραψε απώλειες 600 ψήφων ένω στην έδρα του στο δήμο Στρυμόνα έπεσε σχεδόν 200 ψήφους .Μάλιστα ενω την πρώτη Κυριακή ήταν πρώτος και στους 2 δήμους την δευτερή έχασε την πρωτιά και στους 2 .
Το τι θα γίνει το 2014 παραμένει προς το παρόν γρίφος .Η κίνηση Κετσετζη -Τσικέ και της ομάδος που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε πολλές αντιδράσεις από γαλάζια στελέχη προέρχομενα από τον πρώην Δήμο Ε Παππα πάντως οι προσπάθειες συνεχίζονται .Εσχατως στην διεκδικησει υποψηφιότητας μπήκε και ο κΔεδούσης ο οποίος όμως συναντά δυσκολίες τόσο εντος του Δ Παππα όσο και στο Δήμο Στρυμόνα .Υπάρχει και η υποψηφιότητα του κΣωτηρόπουλου που ακόμη δεν μπορεί να σταθμιστεί .Προς το παρόν ο μόνος που το ""παίζει "" άνετος είναι ο νυν δήμαρχος Β Καλαθάς .

Πηγή http://dovites.blogspot.gr/2014/02/2010_14.html

7 σχόλια:

  1. Για κάθε νοήμων άνθρωπο είναι απλό, οτι δηλαδή ο κόσμος την πρώτη Κυριακή ψήφισε πρόσωπα τα οποία θεώρησε ικανά, την δεύτερη Κυριακή έπρεπε να ψηφίσει ένα πρόσωπο να ηγηθεί των ικανών, εκεί λοιπόν επέλεξε με διαφορά 700 ψήφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ στην ανάλυση για τότε,,,ετσι θεώρησε εο κόσμος...τώρα όμως;"Ο Καλαθάς ηγέτης των ικανών""=το πιο σύντομο ανέκδοτο!

      Διαγραφή
    2. Aλεκο επειδη ο ανωνυμος εισαι εσυ γιατι θεωρεις ανεκδοτο το οτι ο σημερινος δημαρχος νοικοκυρεψε τα μαυρα ασπρα του Βασιλη?

      Διαγραφή
    3. "πρόσωπο να ηγηθεί των ικανών"
      "νοικοκυρεψε"
      Για κάθε ΝΟΗΜΩΝ(αγράμματε) άνθρωπο είναι απλό, δεν πληρώνουμε τζάμπα το παπαγαλάκι, παράγει έργο, ξεκωλώθηκε να γράφει σχόλια, ναταν και ευστοχα, χαλάλι τα φράγκα,,,αλλά σκάβει το λάκο του αφεντικού του. Και για να τελειώνει το παραμύθι...πάρτο απόφαση ο Καλαθάς έχει πολλους "φίλους" για να σου απαντάνε, δεν είναι μόνο ο Αλέκος

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΤΣΕΤΖΗ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
    ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ
    ΜΟΥΖΑΣ
    ΚΟΝΤΟΣ
    ΚΟΜΝΙΔΗΣ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
    ΛΑΙΟΣ
    ΜΟΥΖΑΣ
    ΚΟΜΝΙΔΗΣ
    ΛΑΙΟΣ
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
    ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ
    ΜΟΤΑΣ
    ΤΑΠΑΣ
    ΠΑΠΟΥΔΑ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
    ΑΛΤΙΠΑΡΑΚΗΣ
    ΤΣΙΚΕΑΣ


    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ποσόστωση των γυναικών δέν εβαλες...

      Διαγραφή
    2. Άκουσα ότι θα είναι η Κουμανοβαλη επικεφαλής προπαγάνδας για τον Κετσετζη . Αληθεύει?

      Διαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.