16 Νοε 2013

Περι Κοινωνικού Παντοπωλείου,μέρος 2ο.



Η πρόταση της κυρίας Ε.Κορδόκα ήταν συγκεκριμένη και λεπτομερής σύμφωνα με την εισήγηση όπως θα ακούσετε ένα μέρος της απο το 01:40 εώς το 02:01 στο παρακάτω βίντεο...



Τώρα αν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θέλουν να στρουθοκαμηλίζουν και να επιδίδονται σε ασκήσεις δημοφιλούς αθλήματος ρυθμικής γυμναστικής (είναι πολύ της μόδας τελευταία) λόγω των αντιδράσεων της εκεί τοπικής κοινωνίας λέγοντας:

'' δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει σε ένα κεντρικό κτήριο έτσι ώστε να μην μπορεί να διατηρηθεί η διακριτικότητα άρα θα εξυπηρετούσε περισσότερο να πάει σε ένα άλλο Δ.Δ''  και να ρίχνουν ευθύνες σε πρώην συνεργάτες τους για έλλειψη ευαισθησίας λέγοντας: ''Όσο για τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που δεν το ήθελαν <<ΠΟΥΘΕΝΑ>> γιατί διαφορετικά θα είχαν πρόταση για διαφορετικό μέρος''...είναι ένα θέμα που σηκώνει συζήτηση και επεξηγήσεις.
Από την μία μπορώ να κατανοήσω την ανησυχία τους εν όψει εκλογών,αλλά απο την άλλη δέν μπορώ παρά να ρωτήσω το εξής: H δική σου πρόταση ποιά ήταν για το κτίριο που θα στεγάσει το εν λόγω παντοπωλείο??
Πληροφοριακά να πω πως αν αυτοί οι ''κάποιοι'' επικαλούνται απόφαση του τοπικού συμβουλίου Νέου Σκοπού,θα έπρεπε να την είχαν ζητήσει ΠΡΙΝ ψηφίσουν ΘΕΤΙΚΑ στην ίδρυση και εγκατάσταση της προτεινόμενης θέσης για τον απλό λόγο οτι η απόφαση του τοπικού συμβουλίου δεν έχει καμία ισχύ και άποψη πάνω σε μία απόφαση που έχει ήδη ληφθεί και υπερψηφιστεί.
Αρα...ή έχουν προβεί σε κωλοτούμπα ή δέν γνωρίζουν την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου...το δεύτερο δέν νομίζω να είναι αρα...
Ας με συγχωρήσει για ακόμη μία φορά ο όποιος κι αν θίγεται από τα παραπάνω αλλά θέλω να επισημάνω πως κάνω κριτική επι των αποφάσεών και θέσεών τους ΚΑΙ ΟΧΙ απρόκλητη πολιτική επίθεση έχοντας πάντα το δικαίωμα της προσωπικής μου άποψης.
Επειδή έμαθα να μιλάω με ονόματα...απευθύνομαι στον νυν δημοτικό σύμβουλο Νέου Σκοπού δήμου Εμμ.Παππά Δαυίδ Σωτηρόπουλο και επικεφαλής της παράταξης Νέα Προοπτική για τον Δήμου Εμμανουήλ Παππά.
Και τέλος να διατυπώσω και την δική μου πρόταση και θέση που είναι η εξής:
Ένα πρώην δημαρχείο αν θέλεις να το αξιοποιήσεις και όχι να το υποβαθμίσεις,τους χώρους του τους παραχωρείς σε πολιτιστικό σύλλογο,φιλόπτωχο,ποδοσφαιρικό σύλλογο,δημοτική επιχείρηση σφαγείου,ΤΟΕΒ,ΚΕΠ και ένα μέρος για το γραφείο της τοπικής κοινότητας...δε το κάνεις κοινωνικό παντοπωλείο ή ακόμη χειρότερα...κοινωνική ΑΠΟΘΗΚΗ.
Ένα κτίριο πλέον αναξιοποίητο(τουλάχιστο ένα μέρος του προς το παρόν) είναι το κτίριο της πρώην τεχνικής υπηρεσίας του πρώην Δήμου Στρυμόνα και εξ ολοκλήρου διαθέσιμο εάν μετεγκατασταθεί η υπηρεσία του ΤΟΕΒ στο παλαιό δημαρχείο Δήμου Στρυμόνα.
Να με συγχωρέσουν οι φίλοι Σκοπινοί που εκφέρω άποψη αλλά ακόμη και μία κοινότητα (π.χ του Νεοχωρίου) δε την κάνεις ούτε παντοπωλείο ούτε ΑΠΟΘΗΚΗ...
Αυτά τα κτίρια κουβαλάνε όλη την ιστορία του τόπου τους.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (δημότης Εμμ.Παππά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.