11 Ιαν 2016

Ν.Σούλι: Ένα έργο πολλές αντιδράσεις.


Ανάπλαση πλατείας Νέου Σουλίου.

Ένα έργο που όπως φαίνεται δεν αρέσει σε όλους με τον τρόπο που εκτελείται...
Ένα έργο που οι κάτοικοι του Νέου Σουλίου κατηγορούν την δημοτική αρχή πως κοροϊδεύει τους κατοίκους για κάποιες ελλείψεις,παραλήψεις και λάθη της αρχικής μελέτης αλλά και της εκτέλεσης.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι ισχυρίζονται πως με τον τρόπο που εκτελείται το έργο θα αλλάξει προς το χειρότερο την εικόνα του Νέου Σουλίου και όχι προς το καλύτερο όπως ισχυρίζονται δήμαρχος και αντιδήμαρχος έργων.
Επίσης λένε πως η γνώση των τοπικών αλλά και των δημοτικών συμβούλων δεν είναι τόση ώστε να αντιληφθούν το τι πάει να γίνει στο χωριό τους,πως ο δήμαρχος τους κοροϊδεύει και πως ο αντιδήμαρχος έργων δεν γνωρίζει τίποτα απ' όλα όσα τον ρώτησαν.
Ο αντιδήμαρχος έργων με την σειρά του λέει πως είναι περήφανος γι αυτό το έργο,διότι μετά από κινήσεις και επισκέψεις του ίδιου του δημάρχου Δ.Νότα κατάφερε και υλοποιείται το έργο επί δικής τους θητείας και πως είναι σίγουρος πως στο τέλος αυτού του έργου θα είναι περήφανοι ακόμη και οι ίδιοι οι κάτοικοι γι αυτό το έργο όπως και ο ίδιος,ζητώντας από τους κατοίκους να κάνουν υπομονή.


Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.