9 Σεπ 2015

Α. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Με νέα ανάρτησή του στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος του Νότα ''ξαναχτυπά'' με νέο πρόβλημα στην καθημερινότητα του δήμου.
Πολλές οι παρατηρήσεις του κ. Χριστοδούλου τελευταία...

Πρώτα η στέγη του Πολιτιστικού Κέντρου Νεοχωρίου.
μετά το πρόβλημα στο αρδευτικό δίκτυο του Νεοχωρίου και τώρα ένα βουλωμένο φρεάτιο επί μήνες...πάλι στο Νεοχώρι.

Αν μέσα σε μία εβδομάδα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα <<καθημερινότητας>> ΜΟΝΟ στο Νεοχώρι....
...στον υπόλοιπο δήμο τι γίνεται?????
Φιλική συμβουλή:
Αλέξανδρε,κάνε και καμιά γύρα και σε κανένα άλλο χωριό...σίγουρα κάτι θα βρείς.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Αυτή την κατάσταση παρουσιάζει το επί 11 μήνες βουλωμένο φρεάτιο υπονόμου στο Τ.Δ Νεοχωρίου 20 μέτρα από οικίες και μόλις 2 μέτρα από αυλές σπιτιών όπου παίζουν ανήλικα παιδιά.
Η κατάσταση παραμένει ίδια εδώ και 11 μήνες δίχως να έχει γίνει η παραμικρή απόπειρα οριστικής αποκατάστασης παρά μόνο διαπιστώσεις ,θεωρητικές λύσεις και ψεύτικες υποσχέσεις επίλυσης του προβλήματος.
Ένα πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους επί 3,5 χρόνια και απλά με προσωρινές λύσεις απόφραξης κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί.
Αποτέλεσμα αυτού του προβλήματος είναι να έχει μετατραπεί η γύρω περιοχή σε εστία μόλυνσης και αναπαραγωγής κουνουπιών και μικροβίων.
Η κατάσταση με τους αρουραίους ορμώμενους από τους υπονόμους να κατακλύζουν εκτός από αποθήκες , πλέον και τα σπίτια τους κατοίκων της περιοχής να έχει γίνει κάτι παραπάνω από δραματική.
Για την δυσοσμία πάλι...ούτε λόγος.
Λοιπόν κύριοι...χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου από εμάς και με γεμάτα τα ταμεία (κατά τα λεγόμενα του δημάρχου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό) οι αρμόδιοι δεν έχουν καμία άλλη δικαιολογία προς τους δημότες της συγκεκριμένης περιοχής παρά μόνο αυτή της....λάθος προτεραιότητας.
Μιλώντας προσωπικά και μόνο για μένα,δηλώνω αυτό που δήλωνα και προεκλογικά σε όλους εκείνους που τους ζητούσα την πολύτιμη ψήφο τους...
''Θα είμαι δίπλα σε κάθε δίκαιο του κάθε δημότη ακόμη κι αν αυτό απαιτεί σύγκρουση με έναν,δύο τρείς ή ακόμη και με όλη την παράταξή μου...την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές και τώρα ΕΙΝΑΙ διοίκηση του δήμου Εμμ. Παππά''.








Ε λοιπόν αυτό κάνω κι ας κριθώ γι αυτό στο τέλος αυτής μου της θητείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.