22 Μαΐ 2015

Προς Κων/νο Ι. Νικόλτσιο η απάντηση.


Κατ' αρχήν χρόνια σας πολλά για την ονομαστική σας εορτή κύριε  Κωνσταντίνε Νικόλτσιο.

Τώρα όσον αφορά το σχόλιό σας στην ανάρτησή μας Τέτοια ''βουβαμάρα'' δεν ξανάγινε !!! έχουμε να σας διευκρινίσουμε ένα πράγμα. Η ανάρτησή μας έγινε στις 21/05/2015 και συγκεκριμένα στις 00:08 πρώτα λεπτά.
Δηλαδή στην ουσία ο ''συντάκτης'' του άρθρου ξεκίνησε να το συντάσσει στις 20/05/2015 δηλαδή κάποιες ώρες πριν εκφράσει τις ανησυχίες της η Κυρία Σταμπουλή μέσω δελτίου τύπου στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Ετσι λοιπόν δύο τινά μπορεί να συνέβησαν.

α) Οι ''έντυπες'' ανησυχίες μας να συνέπεσαν μαζί.

β) Το  πολιτικό γραφείο δουλεύει πολύ καλά και η ανάρτησή μας έπιασε τόπο.
Εμείς προσωπικά θα θέλαμε να συνέβη το ''α'' .



Τώρα για την χρήση του εμβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τις δράσεις και αντιδράσεις του κόμματος πριν την 25η Ιανουαρίου 2015 που για το γενικό κακό που πρόκειται να προκαλέσει ο συμπιεστής ΤΑΠ ήταν ικανοποιητικότατες και ΜΗ κατακριτέες.

Η ένστασή μας ήταν μία και φαντάζομαι το καταλάβανε όλοι. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ????????

Προσωπικά ένα δελτίο τύπου μίας και μοναχικής βουλευτού δεν νομίζω να φέρει αποτελέσματα. Θα ήθελα να δω και όλους τους υπολοίπους που έλιωσαν ζευγάρια και ζευγάρια παπούτσια να τρέχουν σε διαδηλώσεις εν όψει εκλογών.
( Ο ΑΝΤΙ - ΤΑΠ πού είναι αλήθεια??? )

Τώρα για τα υπόλοιπα που μας προσάπτετε ένα έχουμε να απαντήσουμε...σας πρόλαβαν άλλοι στους παρακάτω χαρακτηρισμούς που μας ''λούζετε''. 


Σε άλλο σχόλιό σας ζητούσατε να δημοσιεύσουμε το δελτίο τύπου της βουλευτού.....ένα δελτίο τύπου που όπως ξαναέγραψα ακολούθησε του άρθρου μας.
Λοιπόν αν και δε το έχουμε ανάγκη να γίνουμε αρεστοί εμείς οι ''καφετζήδες'' ούτε και μας ενδιαφέρει εάν χαρακτηριστούμε ως ''επιθετικοί'' όπως λέτε, θα δημοσιεύσουμε το άρθρο της Κυρίας Σταμπουλή μόνο και μόνο για λόγους αντικειμενικότητας και ανιδιοτέλειας η οποίες αξίες μας χαρακτηρίζουν απόλυτα.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της Κυρίας Σταμπουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.