28 Ιαν 2014

Ενα δημοτικό συμβούλιο...μπαχτσές! (Βίντεο)

Απ' όλα είχε το δημοτικό συμβούλιο Εμμ.Παππά χθές το βράδυ(27/01/2014)
Ανεξαρτητοποιήσεις,εντάσεις,ενημέρωση,λήψη απόφασης για την....μή λήψη απόφασης (πανελλήνια πρωτοτυπία)
Οτι να 'ναι !!


16 σχόλια:

  1. Γκιοργκινης Παναγιωτης28 Ιανουαρίου 2014 στις 5:16 μ.μ.

    Αφου δεν ζητησαν να ενημερωθουν εγκαιρα απο τον Δημαρχο για ενα τοσο σοβαρο θεμα οσο τα σκουπιδια τοτε τι κανουν εκει????? Μαλον οτι εκαναν παντα τις μαριονετες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιχνίδι Παπανδρεϊκό παίζεται. Βάζει τον δημοτικό του σύμβουλο να προτείνει ότι δεν θέλει να συζητηθεί το θέμα των σκουπιδιών και στη συνέχεια παραιτείται. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. ΠΕΡΑΣΕ το θέμα όπως το ήθελε ο Καλαθάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ.Υ.Τ.Υ. ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

    Μετά την διαπίστωση του ελλείμματος ενημέρωσης των Δημ. Συμβούλων της πλειοψηφίας και ενός «νέου & άφθαρτου» συμβούλου της μειοψηφίας (δεν πήραν χαμπάρι ούτε την ημερίδα ούτε τις δημοσιεύεις ούτε τις συνεντεύξεις ούτε την ενημέρωση στο Δημ. Συμβούλιο Σερρών ούτε την υπογραφή του Δημάρχου στην σύμβαση της ΕΣΑΝΣ με τον Κόκκαλη χωρίς να ρωτήσει κανέναν), ο Δήμος Εμμ. Παππά ξεκινά μαθήματα ενημέρωσης που θα διαρκέσουν μέχρι να κατασκευαστεί το εργοστάσιο.
    Βασικό μάθημα:Πώς κάνουμε γαργάρα την υπογραφή ενός ατόμου που δεσμεύει όλους τους Δημότες για 25 χρόνια χωρίς να τους ρωτήσει.
    Εισηγητής:Καλαθάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεσα πέσατε και οι δύο! Γκιοργκίνη μόλις θα πατάς το shift θα χτυπάς μια φορά το ερωτηματικό ή το θαυμαστικό για να σου βγαίνει κανονικά αλλιώς αν το έχεις κρατημένο βγαίνει έτσι ????????????? ή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μπορεί να σε πει αγράμματο ο Αλέκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκιοργκίνης τουλάχιστον εχει τα κάκαλα να γράφει επώνυμα την γνώμη του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ε ανώνυμε????????????????????????????????
      Δεν συμφωνείς????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
  5. re alex gt allazeis th seira toy video k vazeis sto telos ton ketsetzh???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους δύο απλούς λόγους...
      1) Γιατί ιεραρχικά σαν δημαρχος προηγείται δηλώσεων.(ετσι κρίνω εγω προσωπικά)
      και
      2) Γιατί και πρώτο να έβαζα τον Κετσετζή και μετά τον Καλαθά (όπως ηταν η σειρά των δηλώσεων) θα με ρωτούσαν γιατί δεν έβαλα πρώτα να ακουστεί η εξηγηση του Καλαθα.
      Παντως χαίρομαι που έκατσες και είδες μέχρι τέλους το βίντεο

      Διαγραφή
  6. δεν μας είπατε με ποιον θα είστε υποψήφιοι εσύ και Γκιοργκίνης? γιατί ο αρχηγός σας δεν εκδηλώθηκε ακόμα ? σας βλέπω πίσω από τον άφθαρτο να τρέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλέκο σκέφτηκες ποιτέ σε όλουσ αυτους που τους έκανες εχθρούς και όλοι αυτοί που σε διέταζαν να μην άξιζε και στο τέλος ο Κετσεοπουκατσει να τα βρει μαζι τους ? αχ Αλεκο ξερω οτι δεν θα το δημοσιευσεις καθ'οτι είσαι συναισθηματικα μπερδεμένος (ψυχολογικα διαταραγμένος) αλλά απλά ανάρωτήσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι έγινε ρε παιδιά ακόμα δεν βγήκε άσπρος καπνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ασπρος? μαυρο σκοταδι πισα εβγαινε τις προαλες απο το σομπασκιο.
      κατ καιγοταν αλλα τι?

      Διαγραφή
    2. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1,50 ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΑΛΕΕΕΕΚΟΟΟΟ...ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
      ΠΗΡΑΤΕ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΜΠΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

      Διαγραφή
  9. O Τομεάρχης Περιβάλλοντος-Χωροταξίας του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών Γιώργος Ηλιόπουλος http://www.econews.gr/2010/04/06/george-iliopoulos-interview/ είναι και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΕΣΑΝΣ και προωθεί την εργοστασιάρα για τα σκουπίδια! Ωραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΕΚΟ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΑ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΑΛΕΕΕΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚΤΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΑ ΤΟΝ Μ,,,,,,,,Α ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΗΟΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν αδυνατώ να σε καταλάβω για το τι θελεις να πείς μάλλον επειδή μόλις πριν λίγο άνοιξα τα μάτια μου ή επειδή ακόμη είσαι μεθυσμένος απο χθές και γραφεις ασυνάρτητα...και επειδή σε βλέπω να είσαι σταθερός αναγνώστης μας...ελα να τα πούμε στο Facebook για να βγάλεις και είδηση για το τί θα κάνω στις ερχόμενες εκλογές.
      Αντε να σε δω. Ξέρεις πως θα με βρείς ετσι?

      Διαγραφή
  11. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ) ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΙΡΕΚΤ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΥ ΚΟΜΠΟΛΟΓΑ!
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΛΕΚΟΥΚΟΥ!
    http://www.youtube.com/watch?v=LIoLjCcW8Wo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφουμε το σχόλιό μας (κατα προτίμηση με Ελληνικούς χαρακτήρες) με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στους αναγνώστες.
Δεν υβρίζουμε πρόσωπα.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δέν θα δημοσιεύονται.